Resepsjon

K5 inngangsparti i Kalnesveien 5

Felles resepsjon

Alle K5s leietakere har mulighet til å benytte seg av en felles resepsjon. Her er det fullt mulig å legge til rette for leietakeres individuelle ønsker. Resepsjonen er alltid bemannet, og gjør det enkelt for besøkere å komme rett, når alle blir møtt av en felles resepsjonist for hele K5 bygget. 
SPØRSMÅL?

Oppholdssted for gjester

Flere av K5s leietakere benytter seg idag av resepsjonen som et fint sted for gjester å vente. Det er fullt mulig å gjøre en avtale om at alle gjester skal henvende seg i resepsjonen, som vil varsle leietakere om at en gjest er ankommet og klar til å hentes i resepsjonsområdet. Resepsjonen har flere sittemuligheter, og ventene gjester har både blader og kaffemaskin for å holde seg underholdt. 
Felles resepsjon K5
Skjør pakke på K5

Post

All post til bygget blir tatt imot og sortert av K5s resepsjonister. Her kan leietakere også levere post som skal sendes. Det er fullt mulig å gjøre en avtale om at resepsjonen ordner med en portokonto på K5s portomaskin, så behøver ikke leietakere å tenke på det. Alle pakker blir også levert i resepsjonen, og leietakerer vil få beskjed så fort de har en pakke å plukke opp i resepsjonen. 
KONTAKT

Østfolds første Starbucks 

I K5s felles resepsjon, har nå østfolds første Starbucks "to-go" åpnet. Alle leietakere og gjester er velkommne til å benytte seg av dette tilbudet. 
Starbucks Sarpsborg, K5
Kalnesveien 5, 1712 Grålum
+47 941 48 877