Kalnesveien 5

slide_01Kalnesveien 5 er et spesielt bygg designet for å stimulere menneskers arbeidslyst og motivasjon til utvikling. Et av landets aller første  forretningsbygg som er oppført som et  energimerke A bygg. Det er basert på miljøeffektivitet og energivennlighet i sin utforming.  Bygget har også stor bruk av fellestjenester, noe som er til fordel for leietakerne.  Eiendommen er attraktivt plassert i  knutepunktet av Østfold med god infrastruktur til hele landet.

Kalnesveien 5 eies og driftes av Kalnes Eiendom AS. Østfolds mest attraktive kontorlokaler huser besdrifter som InfotjenesterPWCSkillDP ReklamebyråSM LysSarpsborg KiropraktorklinikkISS Personalhuset og Nordea.

Kalnesveien 5 ligger helt inntil E6 på Grålum i Sarpsborg, med Inspiria science-senter og Quality Hotell som nærmeste naboer. Avstanden til Østfolds nye sentralsykehus på Kalnes er noen få hundre meter. Dette skal stå ferdig i 2015-2016. Beliggenheten er ganske midt i fylket, og kjøretiden er ikke lang hverken til Moss, Fredrikstad, Halden eller Askim.

inne-2

ATRIUMET er en liten oase med vann i bevegelse, lyssatt på en spennende måte. Atriumet  stimulerer også som et beroligende midtpunkt i bygget.

TRENINGSROMMET på 60m2 er utstyrt på en gjennomtenkt måte, slik at alle muskelgruppene kan bli stimulert. Rommet er et valgfritt tilbud i bygget, og er åpent 24 timer i døgnet. For kr 110,- pr. mnd. pr. ansatt får bedrifter som tegner firmaavtale fri bruk av treningsrommet og garderobefasilitetene for alle sine ansatte. Siden avtalen inkluderer alle ansatte, så vil tilbudet også være skattefritt.

KANTINEN har fokus på fersk og næringsrik mat laget på stedet.  Blant tilbudene er det en saltat-buffet, varme retter, smørbrød og litt kioskvarer. Det er mulighet for å bestille møtemat og overtidsmat. All betaling skjer ved bruk av nøkkelkortet som raskt fylles med hjelp av kortterminalen som står i kantinen. Arbeidsgiverne deler på et kantinebidrag slik at kantinen blir et rimelig og skattefritt tilbud for de ansatte.

MØTEROM med prosjektorer og tavler er i forbindelse med kantinen og de tre rommene kan lett slås sammen til ett stort eller to små rom. Rommene bookes elektronisk, enten via din pc eller på den lille touch-screentavlen på utsiden av møterommet.

PARKERINGSKJELLEREN inngår i de frivillige fellestjenestene og leie-takerne kan leie plass for en fast pris pr. måned.  I forbindelse med parkeringskjelleren er det også en sykkelparkering med tilhørende sykkelvask.

FELLES RESEPSJONSTJENESTE  er et av tilbudene i Kalnesveien 5, og en egenutviklet besøksregistrering hvor den som har besøk får en e-post og sms ved besøkendes ankomst. De besøkende gis dermed en følelse av nytenking og innovasjon allerede ved ankomst.

OMGIVELSENE Bygget ligger inntil E6, og gir derfor god eksponering med ca. 40 000 bilpasseringer i døgnet. Bygget har 3-lags vinduer som gjør at støy fra veien ikke merkes.  I nabolaget finnes også Quality hotel, badeland, Inspiria Science Center, og det nye Sykhuset Østfold..