Om Kalnes Eiendom

Beliggende rett ved E6 på Sarpsborgs up and coming etableringsområde Bjørnstad finner du Kalnes eiendoms kontorbygg, K5. Med et motiverende og innovativt preg, har K5 blitt anerkjent som et av Østfolds  mest attraktive kontorbygg. Ved hjelp av en fremoverlent tankegang, har Kalnes eiendom klart å skape et bygg som bidrar til gode arbeidsmiljøer, motiverte medarbeidere og et naturlig møtepunkt for lokale bedrifter. 

K5 har i dag flere av de mest suksessfulle og fremgangsrike bedriftene i Østfold som leietakere. Et godt miljø med en kultur preget av stå-på-vilje og kreative løsninger kjennetegner bedriftene som har valgt å flytte inn på K5.

Bygget stod klart i 2011, og har siden da utmerket seg stort. K5 er ett av Norges første forretningsbygg som får utmerkelsen energimerke A. I tillegg er bygget bygd for å tilfredsstille BREEAM-klassifiseringen ”very good”.

Bygget blir drevet av Kalnesveien 5 AS, som igjen har datterselskaper hvor ulike aktiviteter blir tatt hånd om. Det er tilsammen 8 personer som i ulike roller sørger for at K5 forblir et bygg som er et godt hjem nr 2 for de nesten 500 menneskene som jobbe der. 

Kalnesveien 5, 1712 Grålum
+47 41 42 51 41